Close

Kennel info

Kedves érdeklödő!

Ha úgy érzed felkészültél arra, hogy végre egy aussie baba boldog tulajdonosa legyél és szeretnél a BudNat család része lenni, kérlek vedd fel velünk a kapcsolatot.

Örülünk, hogy fontolóra veszed, hogy csatlakozol a  mi szőrös családunkhoz!

Itt a BudNat kennelben arra törekszünk, hogy olyan kiváló ausztrál juhászkutyák születhessenek, amelyek a fajta számára kincset jelentenek és kincseik családjuknak is.

Mindegyik almunk különleges számunkra, és rengeteg idő, befektetett energia, gondos kutatás és gondoskodás előzi meg egy jól átgondolt almunk felcseperedését.

Minden alomból tervezünk legalább 1 kiskutya megtartását a programunk további bemutatására és folytatására, a többi kölyökkutyát pedig szeretetteljes otthonokba ajánljuk.

  • A hobbiból tartott kiskutyák ára 1300 € – 1800 € között mozog, és sterilizálási / ivartalanítási kötelezettséggel adjuk őket. Az ár függ a kiskutya nemétől és színétől.
  • Óriási szeretetet, odaadást, időt és erőfeszítést fordítunk minden alomra, kérjük, ne kérj kedvezményes árat vagy kedvezményt.
  • Várólistára feliratkozni van lehetőség – korlátozott számban -, de ennek lehetősége feltételhez kötött.
  • Feltétel a folyamatos kapcsolat tartás is, amit kérünk majd a leendő gazditól, ha megvan a határozott döntés egy kis aussie babáról.
  • Az elsődleges egy személyes találkozó, ahol megismerhetjük egymást, és rálátást biztosítunk a tenyésztési programunkra.
  • Fontosnak tartjuk a fajta bemutatását, hisz nem biztos, hogy passzol az életviteledhez.
  • Minden érdeklődő megismerheti a kutyáinkat, az egészségügyi szűréseiket, kiállítási eredményeiket. Bemutatjuk a leendő szülőket is.
  • Az alom megszületéséről minden várólistán szereplő gazdit értesítünk.
  • A legfontosabb azonban hogy minden családnak a lehető legjobban passzoló kicsit tudjuk majd kiajánlani 4-5 hetes korban. Temperamentum, ösztönerő, habitusuk alapján mérjük fel őket. A végleges döntést 8-9 hetes korban hozzuk.
  • 500 € foglalási díjra van szükségünk ahhoz, hogy kedvtelésből tartott kölyökkutyát biztosíthassuk számodra, a fennmaradó összeget pedig akkor rendezed, amikor elviszed a kölyköt otthonodba. Ez azt jelenti, hogy a várolistára a kölykök születése előtt is fel lehet kerülni /ha speciális az igény/, vagy majd csak a kölykök 2-3 hetes korában adunk letéti szerződést minden érdeklődő családnak/gazdinak/cégnek. Ez a szerződés általános, és kimondja, hogy az alomban lévő X kölyökkutyából 1 kölyökkutyát, vagy Z/Y szukákból vagy hímekből 1 nőstényt/hímet fogunk fenntartani neked, de nem tartalmazza, hogy melyik kölyökkutya lesz. A szerződés aláírása után kezdődik az igazi munka. Elkezdjük megosztani erőforrásainkat, tapasztalatainkat a Te és környezeted felkészítéséhez, beszélgetünk, és arra biztatunk hogy minél többen vegyenek ezen részt a családból, több kérdést tegyetek fel.
  • Felhívjuk figyelmedet, hogy ha visszalépsz, a foglalási összeget nem térítjük vissza!
  • Áthelyezheted a foglalásod, ha az alomban nincs megfelelő kiskutya a számodra.
  • Kiállítási minőségű kölyökkutyáinkat egyedi alapon értékesítjük. Nagyon odafigyelve választjuk ki milyen minőségben szeretnénk, hogy képviseljenek minket a kiállítási ringben, és általában várólistával rendelkezünk tenyésztői megkeresés esetén is.
  • A kiállítási kölyökkutyáink ára függ az adott alom vérvonalától, de a legtöbb ígéretes kölyköt közös társtulajdonban értékesítjük. Kérjük érdeklődj további információkért evvel kapcsolatban!
  • Értékeljük ölyökkutyáinkat ENS /Early Neurological Stimulation/ 3-16 napos kor között. Majd a kölykök „puppy culture” programmal nevelkednek.
  • Fenntartjuk a jogot, hogy a megszületett alom kölyökkutyái közül elsőként válasszunk magunknak, akivel szeretnénk továbbjutni tenyésztési programunkon. Ezt követően kiválasztjuk a SHOW minőségű kölyökkutyákat /9-10 hetes korban döntünk erről, ha lesz alkalmas kicsi az alomban/ és figyelemmel követjük, hogy milyen kutyusok maradnak a szerető szuper gazdiaink számára.
  • A leendő új családtaggal további ismerkedésre van lehetőség az első védőoltások után. A kölykök látogatása – az, hogy az alom gazdik megismerkedhessenek egymással is – számunkra nagyon fontos. Ezért van BudNat family csoportunk is, hogy figyelemmel kísérjük a kutyusaink és gazdijaik életét, hírt kapjunk a távolabbi országban élőkről. Támogatni tudjuk a gazdikat, ha kérdés merülne fel bármilyen témában a kutya nevelésben.
  • A kölyökkutya befogadása 12-15 éves elkötelezettséggel jár. De meghálál minden egyes belefektetett percet, közösen eltöltött időt, mert lesz egy hűséges szuper társad. Egy fantasztikus Aussied.

Ha érdekel egy BudNat kiskutya, szívesen hallanánk rólad!

  • Sokféle kérdést teszünk fel, hogy a legjobban illeszthessük az egyes kutyusokat a Te új otthonodhoz. Ezért örülünk ha Te is kérdezel, igy minden kérdést átbeszélünk.
  • Nem értékesítünk kölyökkutyákat jelölés/szín vagy szemszín alapján. Temperamentum alapján ajánljuk ki a kicsiket. Azonban az igényeket szem előtt tartjuk. Mindazonáltal megpróbáljuk szem előtt tartani azokat a kívánt tulajdonságokat, amelyeket a gazdi szeretne a saját kutyájában megtalálni. Ez is része annak, hogy a lehető legjobb tenyésztők lehessünk.
  • Az FCI Fajta Szabvány szerint tenyésztünk.
  • Kérjük, látogass el az FCI weboldalára, vagy kattints a Fajtaleírás menüre a teljes szabvány megtekintéséhez.

A kicsik  teljes oltási programmal, chippel, útlevéllel, törzskönyvvel, szerződéssel, egészségügyi garanciával, szülők genetikai eredményeivel és CH okleveleivel, kezdő csomaggal, számlával kerülnek az új családjukhoz leghamarabb 9 hetesen. A kicsik szoktatva lesznek  boxhoz, autóhoz, gyermekhez, porázzal  és vizzel  is megismerkednek, minden külső ingerrel találkoznak, probléma megoldási képességüket is fejlesztjük, hogy stabil kutyaként érkezzenek az új családjukba.

A kicsik nálunk Royal Canin Pro Plan tápon nevelkednek!

Irj nekünk!

Kérjük, töltsd ki és küld el az alábbi kiskutya kérdőívet. Ez megválaszolja az alapvető kérdéseinket, amelyet szeretnénk feltenni a lehetséges tulajdonosoknak.

FONTOS! A várólistára kerülés alapfeltétele a személyes találkozás. Ez is része annak a folyamatnak, hogy a lehető legjobb helyet és legjobb gazdit találjuk a kölyköknek.

A kérdőív kitöltése nem jelenti automatikusan a várólistára kerülést.

Ha komolyak a szándékaid, keress minket, vedd fel velünk a kapcsolatot!

Kérjük valós E-mail címet adj meg